RING FOR TILBUD​

+45 25 65 34 10

Snerydning udføres professionelt

Det er ingen hemmelighed, at vinteren i Danmark kan være lang og fyldt med store mængder af sne. For de fleste er snerydning en sur pligt, og det er netop her, at vi kommer ind i billedet. Hos Bent Tinghus Ejendomsservice tilbydes forskellige former for snerydning. Vores firma er beliggende i, Ringsted men vi har kunder fra hele Sjælland og særligt fra Haslev og Køge.

Vores firma tilbyder alt inden for saltning og snerydning. Eftersom ingen kan forudsige, om det bliver en mild eller en hård vinter, er det en god idé at have en aftale om vinterservice på plads. Hos os kan du lave en aftale på forhånd, så vi kommer forbi, så snart den første sne og frost dukker op. 

Hvad koster snerydning?

Den nøjagtige pris på snerydning afhænger af opgavens omfang. Dog hjælper vi både med store og små opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver altid en god pris uanset opgavens størrelse

Som firma er vi meget grundige i vores arbejde. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker og behov. Om du ønsker en aftale, hvor vi blot kommer én enkelt gang eller flere gange, er det muligt hos os.

Ring for en uforpligtende aftale

​Vil du høre mere om dine muligheder hos os, kan du kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe med snerydning, så snart den første sne melder sin ankomst.

Kontakt os på tlf. 25 65 34 10 eller send os en mail: info@bent-tinghus.dk – for at lave en aftale. 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt