RING FOR TILBUD​

+45 25 65 34 10

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejendomsservice​

Ejendomsservice og viceværtopgaver

Bent Tinghus Ejendomsservice har gennem de seneste 18 år specialiseret sig inden for ejendomsservice og viceværtopgaver.

Hos Bent Tinghus Ejendomsservice løser vi enhver serviceopgave, der ønskes udført i samarbejde med ejer, bestyrelsen, eller administrator.

Hvad enten det drejer som om mindre eller større ejendomme, så løser vi opgaverne.

Alle medarbejdere bliver oplært og instrueret i præcis de arbejdsopgaver som de skal udføre, så kunden altid får den rigtige ydelse.

Vi tilbyder også at agere styrende organ i forhold til diverse håndværkere, som er tilknyttet ejendommen.

Tilsyn med håndværkere

I ethvert boligkompleks er der som regel tilknyttet en del håndværkere. På noget arbejde er der lovkrav, at der skal være autorisation.

Vi kan løse opgaven med at koordinere de forskellige faggrupper, så de forskellige arbejdsopgaver bliver udført på den mest hensigtsmæssige måde.

Vi har også et stort netværk af dansk uddannede håndværkere, som kan løse alle opgaver håndværksmæssigt korrekt, så loven altid bliver overholdt.

Tilsyn med varmecentral

En vigtig opgave er at holde tilsyn med varmecentralen.

Varme i dag er en stor post på budgettet, og derfor er det vigtigt at vide at anlægget kører som det skal.

Dette sørger vi for. Beboerne skal kunne regne med, at der altid er varme, samt varmt og koldt vand til rådighed.

​​Græsslåning

Vi slår naturligvis jeres græs, når det er tid hertil. Uanset om det drejer sig om små plæner eller meget store områder, så bioklipper vi altid, hvilket er en fordel for græsset.

Vi sørger for ikke at klippe græsset så langt ned, så mos får gode vækstbetingelser, og på denne måde skaber græsset sin egen naturlige gødning.

Renovering af græsplæne

En græsplæne skal vedligeholdes. Med tiden bliver den bulet og hullet, og derfor skal den renoveres indimellem. Omlægning af gamle plæner og anlæggelse af nye er nogle af vores specialer – uanset om det er i villahaven, i firmahaven eller i parker, er vi klar til opgaven.​

Fejning

Mange tænker ikke over det. Men et nyfejet fortov, indkørsel, gangsti eller p plads, betyder rigtig meget for førstehånds indtrykket. Alle lægger mærke til hvis der ligger skidt og affald langs kantstenen eller på p pladsen.

Bent Tinghus Ejendomsservice råder over det rigtige udstyr til at løse den slags opgaver. Vi har feje/suge anlæg der ikke bare fejer, men også fjerner affaldet så området fremstår rent og pænt.

​​Klippe hæk

​En hæk, der omkranser et område, er flot, men et stort arbejde at klippe. Vi løser opgaven, så du bare skal nyde hækken.​

Dagligt tilsyn

​Det er en god fornemmelse at vide, at ejendommen tilses dagligt. Som oftest lægges der først mærke til ting, når det ikke virker. Vi bestræber os på, at det virker hver dag.​

Vinterservice - saltning og snerydning

Vi sørger også for vinterservice i form af snerydning og saltning. Læs mere her.


​Det er jeres behov, der afgør, hvilke opgaver, vi udfører. Kontakt os

Bent Tinghus - Ejendomsservice

Ørslev Stationsvej 102 -

4100 Ringsted

Telefon: +45 25 65 34 10

Bent Tinghus
Ørslev Stationsvej 102
4100 Ringsted
Tlf.: 25 65 34 10
CVR: 30258452
info@bent-tinghus.dk