RING FOR TILBUD​

+45 25 65 34 10

​Jeg vil hermed anbefale Bent Tinghus til ejendomsservice.

Jeg har som tidligere formand for AB Broparken haft indgående kendskab og samarbejde med Bent Tinghus Ejendomsservice, som vi i første omgang brugte som vicevært vikar og medhjælper.

Senere ønskede Broparken at få fast vicevært funktion med mulighed for at tilkøbe flere ydelser i varierende grad, hvorfor vi bad Bent Tinghus Ejendomsservice om et tilbud.

I min egenskab som Formand var det blandt andre mig der sammen med bestyrelsen og Bent Tinghus Ejendomsservice forhandlede de endelige aftaler om ydelser og priser på plads.

Jeg kan varmt anbefale Bent Tinghus Ejendomsservice.

I den tid Bent Tinghus Ejendomsservice har været i Broparken, har der aldrig været tvivl om at firmaet har ydet mere end det der var aftalt. Altid imødekommende overfor alle såvel bestyrelsen og andelshaverne som de tilknyttede håndværkere, altid opsat på at hjælpe og prøve at få løst de problemer og udfordringer der kan være i en stor andelsbolig forening.

Og med et glimt i øjet også at hjælpe der hvor det ikke umiddelbart hører under vicevært funktionen!

Bent Tinghus Ejendomsservice er værdsat af andelshaverne i Broparken og er et firma man altid kan henvende sig til, og der opleve at blive positivt mødt.

Bent Tinghus Ejendomsservice har varetaget funktionen som forventet og derudover kommet med løsninger og forslag til forbedringer generelt i andelsboligforeningen. Bent Tinghus Ejendomsservice har aldrig svigtet en opgave.

Mette Landerslev, bestyrelsesmedlem og tidligere Formand fra 2008 - 2013

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt